Közszolgálati ügyintéző képzés nyitórendezvény

2021. szeptember 6-án a Megyeháza Dísztermében került sor a közszolgálati ügyintéző képzésünk ünnepélyes nyitórendezvényére. Az előző tanévtől kezdve tizenharmadik évfolyamos közszolgálati ügyintéző tanulóink a Vas Megyei Kormányhivatal szervezésében és gondozásában töltik tanévközi gyakorlatukat. Hagyományteremtő jelleggel és a képzés nívóját jelezve, egyben a tanulókat és az iskolát köszöntve szervezi a Kormányhivatal a nyitórendezvényt.

Harangozó Bertalan kormánymegbízott úr köszöntőjével indult a program, melyet Sümegi Tamás igazgató úr előadása követett a képzés múltjáról és jelenéről. Ezután Szőnyiné dr. Csiszár Adrienn a Vas Megyei Kormányhivatal Humánpolitikai és Koordinációs Főosztályának főosztályvezetője a Vas Megyei Kormányhivatal szervezetének felépítését ismertette, illetve a gyakorlati képzés programját mutatta be. Lezárásként Taschner Sándor a Vas Megyei Kormányhivatal Humánpolitikai és Koordinációs Főosztályának kormánytisztviselője a Megyeháza történetéről tartott érdekes előadást. A rendezvényen az előadókon és a tanulókon kívül meghívottként jelen volt Birosz Pál a Vas Megyei Szakképzési Centrum főigazgató-helyettese, Szeidel Julianna az iskola szakmai igazgatóhelyettese, Dénes András László az iskola gyakorlati oktatásvezetője, illetve a képzés megvalósításáért felelős kormányhivatali vezetők és kijelölt kapcsolattartók.

Szeretnénk ezúton is köszönetet mondani a Kormányhivatal minden érintett dolgozójának a színvonalas rendezvényért, illetve a képzés felkarolásáért!

Képgaléria: